Vacature: Videograaf

Vacature: Young Professional Videograaf 

📍 Alkmaar     🧑🏻‍💻 24uur     🚀 Freelance

Solliciteer direct

🌟 Ontdek en ontwikkel jouw creatieve passie als videograaf! 🌟

Ben jij een enthousiaste, jonge videograaf die droomt van een sprong in de wereld van film en ondernemerschap? Combineer je zzp-werk met onze toffe parttime klus van 20-24 uur per week! Word onderdeel van een dynamisch team waar je niet alleen je film- en editskills naar een hoger niveau tilt, maar ook de fijne kneepjes van het ondernemersvak leert.
Solliciteer meteen! 

🎥 Wat kun je verwachten?

  • Hands-on ervaring: werk zij aan zij met ervaren professionals in het veld, zoals Fabian, een meester in videografie en bewerking. Krijg de kans om je vaardigheden aan te scherpen en ontwikkel skills om trots op te zijn.
  • Ondernemerschap: leer de geheimen van succesvol ondernemerschap kennen onder begeleiding van Jane. Van klantenwerving tot projectmanagement - krijg inzichten die je nergens anders zult vinden.
  • Creatieve vrijheid: we geloven in jouw talent! Laat je creativiteit de vrije loop en werk aan projecten die jou uitdagen en inspireren. Jouw ideeën zijn waardevol en we willen dat je ze de wereld laat zien.
  • Flexibiliteit: we begrijpen dat je ook je eigen klussen wilt doen. Daarom bieden we een parttime schema van 20-24 uur per week, zodat je tijd hebt voor andere passies en verantwoordelijkheden.
  • Ruimte: ook al werk je parttime, je kunt fulltime gebruik maken van je bureau, pc en de studio

Waarom met ons werken?🚀

Inspirerende omgeving

Werk in een omgeving waar passie en creativiteit de drijvende krachten zijn. Laat je inspireren door de successen van je collega's en ontwikkel je eigen unieke stijl.

Betekenisvol werk

Wij maken vooral toffe video’s voor zorg, onderwijs en overheid. Je werkt daarom met uiteenlopende filmsterren; van burgemeester tot verstandelijk gehandicapten. Van leerlingen in het voortgezet onderwijs tot handhavers.

maak medewerkers fan

Samenwerking

Leer van de besten en werk samen met getalenteerde professionals. Onze deuren staan altijd open voor ideeën en samenwerking.

Fulltime eigen werkplek

Je bureau en pc mag je ook gebruiken op dagen waarop je niet voor Videosnacks werkt.

Gebruik onze studio

En wil je experimenteren of heb je een eigen klus? Leuk! Gebruik lekker onze studio en lampen.

Money in your pocket

We bieden je een freelance contract aan. Wanneer je 24 uur per week voor ons werkt, verdien je tussen de € 1500.- en € 1950.- per maand excl. btw, uiteraard afhankelijk van je ervaring en skills. 

P.s. verdien je minder dan € 20.000.- per jaar, dan mag je van de overheid ook nog eens de btw houden 👍. 

video maken overleg

Maar wie zijn wij dan eigenlijk? 

Een videoproductiebedrijf die het net even anders doet. We werken voor hele uiteenlopende grote (non)-profit organisaties, dus onze ‘filmsterren’ zijn ook bijzonder divers, mooi en interessant. Van burgemeesters tot (verstandelijk) gehandicapten, van directeuren tot hardcore verslaafden, wij houden ervan. We laten ze shinen door voor het filmen alles op een leuke toegankelijke manier voor te bereiden, veel lol te hebben tijdens het filmen en te zorgen voor een edit, waarin ze zichzelf terugzien en met trots zeggen: ‘wow, ben ik dat…wat heb ik dat goed gezegd’.

Met deze mensen ga je veel samenwerken

Jane eigenaar Videosnacks gif

Jane van Vliet

Chef Videosnacks
Videograaf Fabian Kok

Fabian Kok

Videograaf

Merel Jegen

Teamlead & Projectleider

Word jij onze nieuwe Video held?  

Ben je zeker van je zaak en wil je bij ons werken? Solliciteer dan direct!


Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Merel Jegen, onze teamlead (merel@videosnacks.nl of bel 072-2010145). 


P.s. eerlijk is eerlijk... thuiswerken kan bij ons alleen incidenteel.