Communicatie video laten maken? Vertel een sterke boodschap!

Versterk jouw (interne) communicatie met een pakkende video

Ontdek hoe je met communicatie video's jouw doelgroep kan betoveren

Gratis adviesgesprek aanvragen

5+

jaar video ervaring

175+

tevreden klanten

2000+

Sticky video's gemaakt
Jane van Vliet eigenaar Videosnacks

Laat jouw boodschap schitteren met originele video's

Jane van Vliet is de drijvende kracht achter Videosnacks. Met haar passie voor video en gedragspsychologie benadert ze video vanuit de wetenschap: een boodschap blijft pas plakken als je er een sterke emotie bij voelt. Dus zorgen we voor hapklare sticky video's, een VideoSnack dus!

Met onze kennis en expertise helpen we je door elk facet van de video heen. We maken niet alleen een originele video, maar helpen je ook met het schrijven van een pakkend script en het coachen van de filmsterren. 

Door onze ervaring als filmmakers weten we als geen ander hoe we jouw boodschap kunnen vertalen naar een spetterende video. Met iemand van team Videosnacks als jouw persoonlijke video-expert weet je zeker dat je de beste video krijgt om jouw communicatievraagstuk tot een succes te maken.

Zij zijn enthousiast over onze video's

Top video's

Ze reageren zo snel, ik hoef nooit lang te wachten op antwoord. En ze komen echt met concrete tips om jouw video nog mooier te maken. Echt top!


Mariska Visser review
Mariska Visser - InHolland Academy

Video's met karakter

Nu al super trots op onze organisatie video's! Die stralen "team Alkmaar" uit. Ook de samenwerking brengt een hoop energie! (Die begint al met een leuk opgebouwde offerte).

lotte vd graaff review
Lotte van de Graaff - Gemeente Alkmaar
Veel ervaring en kennis
Al jaren dik tevreden met Videosnacks. Dankzij hun video's hebben we echt veel meer binding met onze collega's. Ze begrijpen hoe communicatie werkt en dat helpt enorm!
Ilona Grin Magentazorg communicatie adviseur
Ilona Grin - Magentazorg
Videosnacks cameraman met camera

Een video die

echt blijft plakken


  • Bereik hoge mate van betrokkenheid en aandacht van de kijker
  • 'hapklare' video's die jouw communicatieboodschap sexy maken
  • We bedenken altijd een concept die jouw boodschap versterkt 
  • Laat je kijker met een glimlach achter met een versterkte positieve associatie
  • Hogere kans op het delen van de video op sociale media
  • Nooit meer 'gedoe' met video, wij regelen alles van begint tot eind :-) 

Jouw communicatievraagstuk + onze videostrategie =

glimlachende kijkers

Team Videosnacks brainstormt voor een nieuwe video

1. Meedenken en inspireren

Een goede video begint met een helder doel. Jij geeft aan wat de vraag of het probleem is en wie de doelgroep is. Dan kijken we samen naar het effect wat we met de video willen bereiken. Wij gaan brainstormen en doen je vervolgens een passend voorstel voor je nieuwe video! Als je het daarmee eens bent, dan gaan we alle voorbereidingen in gang zetten. 

2. Planning & voorbereiding

GO? GO! Top, dan gaan we samen op zoek naar filmsterren. Misschien heb je een vlotte collega die goed kan presenteren? Anders kan ook iemand van ons team in jouw video acteren (wij hebben specialisten die dat kunnen). 

Alles geregeld? Dan sturen wij de filmsterren een briefing met uitleg van onze aanpak tijdens het filmen, kledingtips en wat aandachtspunten qua voorbereiding. Dat zorgt voor rust bij de filmsterren.

3.Relaxte opnames = Prio 1

Voor ons is het filmen helemaal gelukt, als iedereen na de opnames zegt dat het écht is meegevallen en dat het filmen zelfs leuk was. We zorgen altijd voor een relaxte sfeer tijdens de opnames. Daar zijn we op getraind, want alleen zo kunnen we jouw video zo tof mogelijk maken. 

4. Vlotte montage

Zodra we weten wanneer we gaan filmen, plannen we ook gelijk de montage in. Het streven is altijd om de video’s binnen 3 weken op te leveren. Heb je de video’s veel sneller nodig? Geen probleem, mits er natuurlijk ruimte in onze agenda is.


En dan heb je een ijzersterke communicatie video als resultaat

manon testimonial

"Ik ben enorm fan!

De video's vallen altijd weer in de smaak bij onze doelgroep."

Manon Bruijns - Communicatieadviseur Esdege-Reigersdaal

Veelgestelde vragen Sticky Video

Hoeveel kost het?

Dit is een beetje afhankelijk van jouw wensen. Wij verkopen video's van 500 euro, maar ook van 5000 euro. Het ligt echt aan waar jij naar op zoek bent. We zorgen dat we onze prijs altijd duidelijk communiceren in een uitgebreide offerte. En onze prijzen zijn altijd all-in (inclusief reiskosten, voorbereiding, feedbackrondes etc.). Geen addertjes onder het gras dus :-)

Kan ik bij jullie terecht voor...?

Wij specialiseren ons echt in communicatie video's. Heb jij dus een communicatieve uitdaging wat je graag in een pakkend verhaal wilt presenteren? Dan zit je bij ons goed. En dan ben je natuurlijk helemaal vrij in welke videovorm ja kiest. Of het nu een instructiefilm is, een aftermovie of een inspirerende mini-docu.

Kunnen jullie ook helpen met het script?

Jazeker! We zetten graag onze tanden in jouw communicatievraagstuk. Samen kijken we naar jouw casus en daar bedenken we een passend script bij. Heb je zelf al een goed idee? Dan brainstormen we samen naar hoe we jouw idee nog beter kunnen vertalen naar een flitsende video.

Wat is de ideale lengte voor een online video?

Wil je een oproep doen op social media? Dan heb je voldoende aan 30 seconden. Moet je video een emotie raken of inspireren? Denk dan aan 1 tot 1,5 minuut. Wil je een informatieve video die iets uitlegt? Dan zit je vaak wel op de 2 tot 3 minuten.

Voor welke kanalen maken jullie video content?

Wij kunnen jouw video opleveren in het formaat passend bij het kanaal waar je de video wilt uploaden. Of het nou social media is, je website, een event... wij zorgen dat je video geschikt is voor het gewenste medium.

Nemen jullie ook belichting mee?

Yes. Als het nodig is, dan zetten we graag wat lampen op om de video mooi uit te lichten. Mooi licht is mega belangrijk voor een mooie video. Dus dat regelen wij voor je :-)

Voegen jullie ook ondertiteling toe?

Ondertiteling is bijna niet meer weg te denken vandaag de dag. Een video met ondertiteling wordt bijvoorbeeld ook veel vaker gekeken op social media. Onze offerteprijzen zijn (bijna) altijd inclusief ondertiteling. We willen je tenslotte een hapklare video opleveren die iedereen gaat zien.

Hoe lang duurt het om mijn video te monteren?

We streven ernaar om je video binnen 3 weken na opnamedatum op te leveren. In de praktijk gebeurt dit vaak sneller. Maar houdt dus in ieder geval 3 weken aan wat betreft je eigen planning.

Gratis en vrijblijvend sparren over jouw nieuwe video?