Over Videosnacks
video maken overleg

Wij zijn Videosnacks

Jane van Vliet eigenaar Videosnacks

Specialisten in communicatie video's

Dat vinden wij het allerleukst: video's maken voor de communicatie- en arbeidsmarkt. We zetten graag onze tanden in jouw communicatievraagstuk om daar een aantrekkelijke video bij te bedenken. En dat is echt onze expertise. 


Wist je dat 85% van onze klanten uit de zorg- en overheidssector bestaat? 


Gedragsbeïnvloedende video's zit écht in ons DNA en daarom kunnen we jou goed helpen met je communicatievraagstuk. We duiken diep in jouw boodschap zodat deze op een boeiende en pakkende manier bij jouw publiek terecht komt. Dit doen we met een team van creatievelingen die je graag aan de hand meeneemt. 


Zodra je met ons in zee gaat helpen we je met het videoscript, de filmsterren, het filmen zelf, de montage en de oplevering.

Meet the team

Jane eigenaar Videosnacks gif

Jane van Vliet

Chef Videosnacks

Merel Jegen

Projectleider
Videograaf Fabian Kok

Fabian Kok

Videograaf

Jij?

Check hier de vacature
Projectleider Marit Beers

Marit Beers

Projectleider

Indy Botic

Stagiaire AV
These slides will be slide-able on the live version of your page!
Wat een fijn team om mee te werken, zeg!

Ze reageren zo snel, hoef nooit lang te wachten op antwoord. En ze komen echt me concrete tips om jouw video nog mooier te maken. Echt top!

Mariska Visser review
Mariska Visser - InHolland

Fantastische video

Zo trots op onze organisatie video's! Die stralen "team Alkmaar" uit. Ook de samenwerking brengt een hoop energie!

lotte vd graaff review
Lotte van de Graaff - Gemeente Alkmaar

Onze ideeën zijn perfect vertaald

De werkwijze van het team was erg professioneel en efficiënt. Tijdens het eerste telefoongesprek werden er meteen meegedacht bij het concept. Het team heeft onze ideeën perfect vertaald naar de video. Het eindresultaat was boven verwachting en heeft ons geholpen om onze boodschap op echt te laten landen bij onze collega's. Niet twijfelen als je op zoek bent naar een videopartner. Gewoon even contact opnemen en ontdek het zelf :-) 
Sandy Zee - Umah Hai B.V.

Wij doen het net even anders...

Een standaard bedrijfsfilm is niet echt ons ding. Wij willen juist impact in de wereld maken door ons volledig te richten op organisaties met maatschappelijk belang. Of je nu in de zorg werkt, of voor een gemeente. Jouw communicatievraagstuk maken we helemaal eigen. Zo weten wij zeker dat we voor jou een toffe, 'snackable' video voor je kunnen maken... Een echte Videosnack dus :-)