Onze Workshops - Vergroot je kennis over video & communicatie

Vergroot je kennis over video en communicatie

Video workshops voor HR-, recruitment- en communicatieteams

Bekijk alle workshops

Workshop: Videostrategie

In de workshop videostrategie gaan we aan de slag met hoe je video binnen jullie organisatie het beste kunt inzetten. Welke video's leveren het meeste rendement? Wat doe je zelf en wat besteedt je uit? Hoe vraag je je interne opdrachtgever goed uit? Op deze vragen krijg je antwoord. Daarnaast gaan we aan de slag met het bedenken van nieuwe creatieve videoconcepten en laten we natuurlijk enkele inspirerende concepten zien.

Deze workshop is speciaal voor communicatieadviseurs, recruiters en arbeidsmarktspecialisten.

Workshop:  Onetakers maken

Leer de kunst van effectieve videopresentaties in één take. Ontdek hoe je jezelf op een professionele en overtuigende manier kunt presenteren. Van het schrijven van scripts tot het filmen en bewerken, krijg de vaardigheden die nodig zijn om indrukwekkende video's te maken.


Deze workshop geven we aan communicatieadviseurs, recruiters, arbeidsmarktspecialisten, maar ook bestuurders en directieteams.

teambuilding workshop gifje

Teambuilding met Gifjes

Op zoek naar leuke teambuilding activiteit? Eén waarbij medewerkers lol hebben met elkaar én tegelijkertijd leuke content maken voor jullie social media en website? Wij komen graag langs bij jullie op kantoor voor een teambuilding ‘gifjes maken’: korte, herhalende en grappige video’s zonder geluid.