STAGEPLEK voor aanstormende Videograaf

Vacature: stagiaire videograaf

📍 Alkmaar     🧑🏻‍💻 36 uur      💰 € 180,- 

Solliciteer direct

🚀 Ontdek de wereld van videocreatie als stagiaire bij ons! 

Maak video's die een glimlach op het gezicht van onze klanten toveren en een positieve impact hebben op de samenleving. 🌟


Bij ons draait het om meer dan alleen beelden vastleggen. Als stagiaire Videocreator ben jij de kracht achter projecten met een sociaal hart. Of het nu gaat om het werven van studenten voor de TU Delft, het enthousiasmeren van medewerkers voor een zorgcarrière, of het tonen van de nieuwe woning van verstandelijk gehandicapten – jouw video's maken het verschil.


Wij geloven dat goede videocreatie begint met begrip. Daarom vinden we het belangrijk dat jij niet alleen op de hoogte bent van de opdracht, maar ook de wensen van de opdrachtgever begrijpt. Jouw creaties richten zich op wat de beoogde kijker wil zien, en dat maakt jouw rol cruciaal.


🎥✨Hoe werkt het bij ons?

Bij ons is elke dag een les in groei. Je start met het bepalen van een film- en editstrategie, waarbij je samenwerkt met de projectleider en een ervaren videograaf. Leer de fijne kneepjes van het vak, ontwikkel je creatieve vaardigheden en maak deel uit van projecten die impact hebben.


En vergeet de 'daily' niet! Elke dag beginnen we met een informeel moment waarop we delen wat we gaan doen, waar je zin in hebt en je eventuele obstakels. Bij ons heb je de vrijheid om je dag in te vullen, maar communicatie staat centraal. Ontdek jouw passie voor videocreatie en maak samen met ons video's die er toe doen! 

video maken overleg

Maar wie zijn wij dan eigenlijk? 

Een videoproductiebedrijf die het net even anders doet. We werken voor hele uiteenlopende grote (non)-profit organisaties, dus onze ‘filmsterren’ zijn ook bijzonder divers, mooi en interessant. Van burgemeesters tot (verstandelijk) gehandicapten, van directeuren tot hardcore verslaafden, wij houden ervan. We laten ze shinen door voor het filmen alles op een leuke toegankelijke manier voor te bereiden, veel lol te hebben tijdens het filmen en te zorgen voor een edit, waarin ze zichzelf terugzien en met trots zeggen: ‘wow, ben ik dat…wat heb ik dat goed gezegd’.

Met deze mensen ga je veel samenwerken

Projectleider Marit Beers

Marit Beers

Projectleider
Videograaf Fabian Kok

Fabian Kok

Videograaf

Merel Jegen

Teamlead & projectleider

Zie jij het wel voor je? Je stage bij ons lopen?

Vul dan ons sollicitatieformulier in, want we ze reuze benieuwd naar je!